„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Keresés
Címlap HVS

HVS

Elfogadásra került a HVS

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy 2011. május 19-én a „Dél-balatoni LEADER” Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt. közgyűlése elfogadta a felülvizsgált HVS-t.

Bővebben...

 

Lezárul a HVS felülvizsgálat

Végéhez közeledik a HVS felülvizsgálat, a „Dél-Balatoni LEADER” Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt. közgyűlése a héten véglegesíti a stratégiát.


Bővebben...

 

Meghívó tervező csoport ülésre 2011.05.09.

Tisztelt Tervező csoport Tag!

 

Telefonos egyeztetésünkre hivatkozva tisztelettel meghívom a soron következő tervező csoport ülésre, amelynek időpontja: 2011. május 09. (hétfő) 14.00 óra

 

Bővebben...

 

Tervező csoport ülés

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a HVS felülvizsgálatról szóló 6/2011. (II.4.) ÚMVP IH közleményben előírtak szerint a 2. szakaszban a célterületek tervezése zajlik.

Bővebben...

 

HVS felülvizsgálat - Célterület tervezés, projekt ötletek elfogadása

A HVS felülvizsgálat 2. szakaszában kerül sor a stratégia megoldási javaslatainak, és a konkrét célterületeknek a meghatározására.

 

Bővebben...

 

HVS felülvizsgálat 2. szakasz – Közlemény

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a 6/2011. (II.4.) ÚMVP IH közleményben előírtak szerint a HVS felülvizsgálat 2. szakaszában történik meg a projektötletek jóváhagyása és a célterületek tervezése.

A közzétett Hirdetmény szerint:

Bővebben...

 

Tájékoztató a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia általános felülvizsgálatának lezárásáról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ÚMVP IH 6/2011. (II. 4.) közleménye szerint meghirdetett HVS általános felülvizsgálati szakasz a Stratégia közgyűlés általi jóváhagyásával 2011. március 9.-én lezárult.

Bővebben...

 

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia előterjesztés

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a 6/2011. (II.4.) ÚMVP IH közleményben előírtak szerint a HVS felülvizsgálat 1. szakaszának, a stratégia általános felülvizsgálatának zárására kerül sor.

Bővebben...

 

Frissült a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia munkaanyaga

Kérjük a Tisztelt Érdeklődőket, amennyiben a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiával kapcsolatban észrevételük, javaslatuk van, jelezzék a „Dél-balatoni LEADER” Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt. munkaszervezete felé. A véleményezésüket, javaslataikat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre várjuk!

Bővebben...

 

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS) felülvizsgálata

Az ÚMVP Irányító Hatósága a 6/2011 (II.4.) közleményében elrendelte a Helyi Akciócsoportok (továbbiakban: HACS) érvényben lévő Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának (továbbiakban: HVS) felülvizsgálatát a gazdasági és társadalmi helyzet, valamint a LEADER program végrehajtására vonatkozó egyéb feltételek változása miatt.

Bővebben...

 
További cikkeink...


Dél-balatoni LEADER Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt.

 

Székhely: 8695 Buzsák, Fő tér 1.
Munkaszervezeti iroda: 8640 Fonyód, Blaha Lujza u. 4.
8700 Marcali, Rákóczi út 11.


Email: info@delbalatonileader.hu

Telefon: +36204668413


2014. évi beszámoló >>

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (PDF) - Dél-balatoni LNPV Zrt.

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia - Célterületek (XLS)

(frissítve:2011.05.31)

Dél-balatoni összefogás a helyi értékeken nyugvó fejlődés érdekében.