„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Keresés
Címlap Hírek Kikapcsolták az áramot egy kormányhivatalban

Kikapcsolták az áramot egy kormányhivatalban

Az E.On kikapcsolta az áramot a nemzetbiztonsági szempontból kiemelt védettséget élvező vidékfejlesztési hivatal kaposvári kirendeltségén, írja a Kaposmost.hu című lap Gombos Sándorra, a hivatal vezetőjére hivatkozva. Gombos elmondta: az E.On két szakembere kedden délután jelent meg az a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal kaposvári kirendeltségénél és öt percet adtak adatmentésre. „Hiába mondtam, hogy ez nem egy játékterem, az áramot kikapcsolták. Itt gazdák pénzéről van szó” - fogalmazott.

A hivatalvezető arra utalt az agrártámogatások kifizetését intézik. Ráadásul éppen csúcsidőszak van a hivatalban, mert az állattenyésztő telepek korszerűsítésére kiírt pályázatok leadási határideje a napokban jár le.

A lap szerint a hivatal egy banki lízingcégtől bérli az épületrészt, valószínűleg az nem fizetett az áramszolgáltatónak.

Az E.ON szóvivője Varga Ivett a lapnak azt mondta: tartozás miatt kapcsolták ki az áramot az ingatlanon. Az épületben működő Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnak az E.ON közvetlen és azonnali segítséget ajánlott fel, hogy a hivatal működése helyreálljon. Az E.ON szakemberei szerda délben a hivatal számára az energiaellátást biztosították – tette hozzá.

 

Forrás:http://index.hu

 


Dél-balatoni LEADER Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt.

 

Székhely: 8695 Buzsák, Fő tér 1.
Munkaszervezeti iroda: 8640 Fonyód, Blaha Lujza u. 4.
8700 Marcali, Rákóczi út 11.


Email: info@delbalatonileader.hu

Telefon: +36204668413


2014. évi beszámoló >>

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (PDF) - Dél-balatoni LNPV Zrt.

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia - Célterületek (XLS)

(frissítve:2011.05.31)

Dél-balatoni összefogás a helyi értékeken nyugvó fejlődés érdekében.