„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Keresés
Címlap Hírek MOBIL- ESCO Szemle

MOBIL- ESCO Szemle

A Bükk-Mak Leader Nonprofit Kft a LEADER program keretében, területén megvalósította a „Közösségi Energiaudvarok” fejlesztését, melynek eredményeképpen a első körben beérkezett pályázatok közül 27 nyertes, második körben pedig 20 nyertes pályázat valósul meg területünkön.A „Közösségi Energiaudvarok” a településeken megtalálható megújuló energiaforrások hasznosításának termelő, bemutató, ismeretterjesztő helyszíne, valamint a hozzá kapcsolódó energiatároló, elektromos elosztó, töltő rendszerek beszerzése, telepítése, bemutatása a célja. http://www.bukkmakleader.hu/

 

Bükk-Mak Leader Nonprofit Kft 2012-ben megalapította az elektromos közlekedés népszerűsítésre a MOBIL-ESCO Holding Zrt-t, amely elindította a MOBIL ESCO Szemle című 24 oldalas színes kiadványát.

A kiadvány célja, hogy az érdeklődők jól informáltak és naprakészek legyenek a XXI. század nagy üzletében, az alternatív üzemanyagok, tüzelőanyagok, hajtásláncok, energiatárolók, energiaelosztók, elektromos töltőállomások felhasználása területén.

Ajánlom szíves figyelmetekbe megrendelési és hirdetési felajánlásunkat. Az újság első, bemutató száma letölthető az alábbi linkről:

http://mobilesco.hu/downloads/mobilescoszemle_2012_01.pdf

 

Forrás:

Mobilesco hirlevél

 

 

 


Dél-balatoni LEADER Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt.

 

Székhely: 8695 Buzsák, Fő tér 1.
Munkaszervezeti iroda: 8640 Fonyód, Blaha Lujza u. 4.
8700 Marcali, Rákóczi út 11.


Email: info@delbalatonileader.hu

Telefon: +36204668413


2014. évi beszámoló >>

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (PDF) - Dél-balatoni LNPV Zrt.

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia - Célterületek (XLS)

(frissítve:2011.05.31)

Dél-balatoni összefogás a helyi értékeken nyugvó fejlődés érdekében.