„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Címlap ÚMVP Irányító Hatóságának 12/2008. (III. 7.) közleménye

ÚMVP Irányító Hatóságának 12/2008. (III. 7.) közleménye

Forrás: FVM - Agrár-vidékfejlesztési Főosztály

 

az előzetesen elismert vidékfejlesztési akciócsoportok által a 93/2007 (VIII. 29.) FVM rendelet alapján alakítandó jogi személyiségű szervezet létrehozásának időszakos felfüggesztéséről

Az ÚMVP Irányító Hatósága (továbbiakban: IH) az előzetesen elismert vidékfejlesztési akciócsoportok által alakítandó jogi személyiségű szervezet végrehajtási kritériumoknak való megfelelése  érdekében az alábbi közleményt teszi:

1.   Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program  III. és IV. tengelyéhez kapcsolódóan a végrehajtás oldalán megjelenő, az előzetesen elismert vidékfejlesztési akciócsoportok által alakítandó jogi személyiségű szervezet struktúráját érintő kötelezettségeknek való megfelelés érdekében az IH a jelen IH közlemény megjelenésének napjától további IH közlemény kiadásáig a jogi személyiségű szervezet létrehozásának felfüggesztésére hívja fel az előzetesen elismert vidékfejlesztési akciócsoportokat.

2.   Az 1. pontban foglaltak alapján az IH az előzetesen elismert vidékfejlesztési akciócsoportok képviselőit a bírósághoz vagy cégbírósághoz esetlegesen már benyújtott bejegyzés vagy nyilvántartásba vétel iránti kérelmek visszavonására, valamint ideiglenesen a jogi személyiségű szervezet létrehozására irányuló további lépésektől való tartózkodásra szólítja fel.

3.   A kidolgozás alatt álló, a jövőben mintaként használandó társasági szerződést, illetve alapszabályt a jóváhagyást követően az IH az előzetesen elismert vidékfejlesztési akciócsoportok rendelkezésére bocsátja.

 


Dél-balatoni LEADER Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt.

 

Székhely: 8695 Buzsák, Fő tér 1.
Munkaszervezeti iroda: 8640 Fonyód, Blaha Lujza u. 4.
8700 Marcali, Rákóczi út 11.


Email: info@delbalatonileader.hu

Telefon: +36204668413


2014. évi beszámoló >>

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (PDF) - Dél-balatoni LNPV Zrt.

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia - Célterületek (XLS)

(frissítve:2011.05.31)

Dél-balatoni összefogás a helyi értékeken nyugvó fejlődés érdekében.