„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Keresés
Címlap HVS HVS Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS) felülvizsgálata

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS) felülvizsgálata

Az ÚMVP Irányító Hatósága a 6/2011 (II.4.) közleményében elrendelte a Helyi Akciócsoportok (továbbiakban: HACS) érvényben lévő Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának (továbbiakban: HVS) felülvizsgálatát a gazdasági és társadalmi helyzet, valamint a LEADER program végrehajtására vonatkozó egyéb feltételek változása miatt.

A Stratégia felülvizsgálata 2011. február 7-től 2011. április 20-ig tart, melynek széleskörű nyilvánosságot kívánunk biztosítani. A „Dél-balatoni Leader” Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt. a területéhez tartozó 33 település Polgármesteri Hivatalában megjelentette hirdetményét a HVS felülvizsgálatról 2011. február 9-én és 10.-én, melyet a honlapunkon is közzétettünk.

Az érdeklődök a HVS felülvizsgálat aktuális állásáról tájékozódhatnak a HACS weboldal „Hírek” menüpont alatt.

HVS újratervezésének meghirdetése

A „Dél-balatoni Leader” Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt. eleget téve az ÚMVP Irányító Hatóságának 6/2011 (II.4) közleményében foglaltaknak, az alábbiak szerint hirdeti meg a stratégiájának felülvizsgálatát: A „Dél-balatoni Leader” Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt. 2011. február 14. napján tartotta a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiai felülvizsgálat indító megbeszélését. A részvényesi ülésen megválasztásra kerültek a Tervezői Csoport (továbbiakban: TCS) tagjai az alábbiak szerint: A részvényesek a Tervezői Csoport vezetőjének a Zrt. mindenkori munkaszervezet vezetőjét, Gál Zsuzsannát; tagjainak Kara Lajost, Somogyi Zsoltot, Holczmann Zsoltnét és dr. Kollmann Gergelyt megválasztották. A TCS üléseinek időpontjai a honlapunkon is közzétételre kerültek. Az TCS ülések mindig nyilvánosak, tárgyalási joggal bárki részt vehet azokon, a legszélesebb nyilvánosságot kívánjuk biztosítani.

Folyamatosan zajlanak a településeken meghirdetett lakossági fórumok és is, amelyekről a településeken elhelyezett hirdetmények és szórólapok útján tájékoztatjuk a térségben élőket, illetve a HVS felülvizsgálati ütemterv és a lakossági fórum sorozat ütemterve részletesen honlapunkon is elérhető.

Személyes konzultációs lehetőségek a HVS felülvizsgálat kapcsán

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a HVS felülvizsgálatával és a projektek gyűjtésével kapcsolatosan a „Dél-balatoni Leader” Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt. munkaszervezeti irodájában személyes konzultációra van lehetőség. A projektötleteket folyamatosan várjuk, akár személyesen, vagy a megadott elérhetőségeink bármelyikén, 2011. március 04.-ig. A konzultációt tartja: Gál Zsuzsanna munkaszervezet-vezető; a Tervezői Csoport vezetője. Konzultációra valamennyi munkanapon, ügyfélfogadási időben van lehetőség

hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 8  – 16.00 óráig

szerdán: 8  – 18.00 óráig

Helyszín: „Dél-balatoni Leader” Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt. munkaszervezetének irodája – 8640 Fonyód Blaha Lujza u. 4. Telefon: 06-85-560-225

 

 


Dél-balatoni LEADER Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt.

 

Székhely: 8695 Buzsák, Fő tér 1.
Munkaszervezeti iroda: 8640 Fonyód, Blaha Lujza u. 4.
8700 Marcali, Rákóczi út 11.


Email: info@delbalatonileader.hu

Telefon: +36204668413


2014. évi beszámoló >>

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (PDF) - Dél-balatoni LNPV Zrt.

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia - Célterületek (XLS)

(frissítve:2011.05.31)

Dél-balatoni összefogás a helyi értékeken nyugvó fejlődés érdekében.