„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Keresés
Címlap

ÚMVP Irányító Hatóságának 47/2008. (VIII. 18.) közleménye

a 93/2007 (VII. 29.), valamint a 147/2007 (XII. 4.) FVM rendeletek alapján elkészített Helyi Vidékfejlesztési Stratégia módosításának benyújtásáról


Az elkészített Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák (továbbiakban: HVS) végrehajtásának sikeressége érdekében az Irányító Hatóság (továbbiakban: IH) személyes konzultációk keretében egyeztet a helyi közösségekkel. Az egyeztetések során valamennyi közösség által az ÚMVP III. és IV. tengelyes forrására tervezett Helyzet-Probléma-Megoldás-Eredmény (továbbiakban: HPME) átvizsgálásra kerül.

A személyes konzultációkon jegyzőkönyv készül a HPME-k módosítási javaslatáról. A módosítások alapján a HPME-k korrigálására a jegyzőkönyv átvételétől számítva három hét (21 nap) áll a közösségek rendelkezésére. A módosításokat minden esetben a tervezést koordináló csoportnak (továbbiakban: TKCS), illetve bejegyzett jogi személyiségű szervezet esetében a bejegyzett szervezet döntéshozó testületének kell jóváhagynia.

A módosítások átvezetésével benyújtandó dokumentumok:

Kitöltött excel táblázat, elektronikus és a  TKCS vezető aláírásával minden oldalon ellátva nyomtatott formában (elektronikusan a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre, nyomtatott formában az FVM Agrár-vidékfejlesztési Főosztálynak kell megküldeni)

A TKCS, valamint a döntéshozó testület ülésén elkészített jegyzőkönyv és jelenléti ív.

 


Dél-balatoni LEADER Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt.

 

Székhely: 8695 Buzsák, Fő tér 1.
Munkaszervezeti iroda: 8640 Fonyód, Blaha Lujza u. 4.
8700 Marcali, Rákóczi út 11.


Email: info@delbalatonileader.hu

Telefon: +36204668413


2014. évi beszámoló >>

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (PDF) - Dél-balatoni LNPV Zrt.

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia - Célterületek (XLS)

(frissítve:2011.05.31)

Dél-balatoni összefogás a helyi értékeken nyugvó fejlődés érdekében.